En kväll till förmån för Childhood

En speciell kväll till förmån för Childhood

Prinsessan Madeleine med vänner bjuder in till en kväll på Gröna Lund till förmån för Childhood och vårt arbete med att förebygga sexuella övergrepp mot barn.

Denna speciella kväll till förmån för Childhood äger rum under kvällen den 10 maj. Vi är glada för detta initiativ och vill uppmana alla att vara med oss i kampen mot sexuella övergrepp mot barn. Tack vare ekonomiskt stöd från privatpersoner, filantroper och företag kan vi arbeta för att varje barn ska få uppväxt fri från sexuella övergrepp. Vi ser fram emot att välkomna inbjudna gäster, däribland Kungaparet och Kronprinsessan, till Childhoods mångåriga partner Gröna Lund.

Denna kväll möjliggörs av generösa partners, givare och sponsorer och inte minst de personer som engagerar sig för våra frågor. Vi är tacksamma över att vi tack vare detta kan rikta insamlade medel till insatser som skyddar barn.

Vi har dock fått besked om att Prinsessan Madeleine har ställt in sin resa till Sverige för medverkan under kvällen. Anledningen till är att Prinsessan Leonore har trillat och brutit armen och väntar på en operationstid.

Från Childhood önskar vi Prinsessan Leonore en snabb återhämtning.

För mer information om eventet vänligen kontakta: 
Charles Mingo Bennström, pressansvarig World Childhood Foundation 
+46(0)734 22 04 42, charles.bennstrom@childhood.org