En speciell kväll för Childhood

En magisk kväll på Gröna Lund

”Vi får ibland höra att Childhood är som Pippi Långstrump. Liten men stark. Jämförelsen är fin. Vi är en liten organisation. Men stark – tack vare att vi har många, goda och starka vänner. Det känns verkligen här i kväll”, sade Drottningen under sitt inledningstal på Gröna Lund.

Childhood bygger på partnerskap, samarbeten och nätverk. Med lekfullhet i centrum på Gröna Lund bevittnade vi i onsdags en kraftsamling som stärker vårt arbete med att skydda utsatta barn och familjer. Fram tills nu har hela 4,7 miljoner samlats in som ett resultat av kvällen men det ser inte ut att sluta där. Varje krona gör skillnad för vårt arbete med att förebygga sexuella övergrepp mot barn.

Detta hade inte varit möjligt utan generösa partners, givare, sponsorer, artister och inte minst de personer som engagerar sig och brinner för våra frågor ❤️ Tack vare er kan vi nu rikta dessa medel till insatser som skyddar barn. Ett särskilt stort tack till vår långvariga partner Gröna Lund!

Vi är stolta över vår vice hedersordförande Prinsessan Madeleine som, tillsammans med sina vänner Katarina von HornLovisa de Geer och Lussan Thott, arrangerat denna kväll för varje barns rätt till en trygg uppväxt ❤️

Foto: Jonas Borg

För mer information om eventet vänligen kontakta: 
Charles Mingo Bennström, pressansvarig World Childhood Foundation 
+46(0)734 22 04 42, charles.bennstrom@childhood.org