Testamente

Skriv in Childhood i ditt testamente

När du skriver in World Childhood Foundation i ditt testamente ser vi till att din gåva når de barnen som har störst risk att utsättas för sexuella övergrepp. Ingen gåva är för stor eller för liten; varje bidrag gör det möjligt för oss att fortsätta arbete med alla barns rätt till en barndom, fri från övergrepp. Att testamentera är ett sätt att låta livet gå vidare.

Testamenterar du 2000 kr till Childhood räcker det till en månadslön för en socialarbetare i Ukraina, som arbetar med exploaterade barn.

10 000 kronor räcker till en årslön för fältarbetare som arbetar med gatubarn i Nepal.

35 000 kronor räcker till skolavgifter och ger skolmaterial till 100 nepalesiska barn med hiv/aids.

Hur det går till att skapa ett testamente

I samarbete med den juridiska digitala tjänsten Jurio kan du upprätta ett skräddarsytt testamente, helt kostnadsfritt. Genom att donera till World Childhood Foundation i ditt testamente kan du göra en verklig skillnad. Beroende på din situation kan du välja mellan att donera en fast penningsumma, fonder, aktier eller till och med hela eller delar av ditt totala arv. Din donation stödjer vårt arbete och hjälper oss att fortsätta vårt viktiga ändamål. Som tack blir ditt testamente helt kostnadsfritt.

Testamentet upprättas digitalt genom att du fyller i ett kort formulär online – antingen själv eller tillsammans med en sambo eller make. Du får löpande rådgivning genom processen och bestämmer själv vilken summa du vill donera till vårt arbete. Ett juridiskt giltigt testamente skapas helt kostnadsfritt, baserat på dina svar.

Har du redan ett testamente sedan tidigare? Välj mellan att helt ersätta ditt tidigare testamente, eller bara göra ett tillägg. Det tar inte ens 15 minuter, och självklart kan du återkalla eller göra ändringar i testamentet om du skulle ångra dig.

Kom ihåg: För att ett testamente ska bli giltigt måste det signeras för hand framför två samtidigt närvarande vittnen, som också ska underteckna testamentet. Jurio guidar dig genom hela processen. Klicka här för att komma igång!

Childhoods fullständiga juridiska namn är ”Stiftelsen World Childhood Foundation” och organisationsnummer är 802407-5346. Har du frågor om Childhood eller din gåva är du varmt välkommen att kontakta vår medarbetare AK Fagerlund på ak.fagerlund@childhood.org eller
+46 (0)730 81 60 26.