Ge fler barn en trygg uppväxt och en god jul

Ett av fyra barn i Sverige utsätts för sexuella övergrepp under sin uppväxt. Risken att utsättas ökar under ledighet från skola och förskola. Så behöver det inte vara. Vi på Childhood vet att sexuella övergrepp mot barn går att förebygga – året om. Genom att ge en julgåva bidrar du som privatperson eller tillsammans med ditt företag till vårt långsiktiga arbete med att skydda barn. Tillsammans ger vi fler barn en trygg uppväxt och en God jul. Tack för din gåva!


Julgåva företag: 10 000, 20 000, 50 000 kronor eller valfritt belopp

  • Gåvobevis i pdf-format
  • Digitalt julkort
  • Tryckoriginal av julkort
  • Mejl-signatur
  • Bild för sociala medier
  • Allt material levereras på svenska och engelska

Julgåva privatperson: från 300 kronor

  • Digitalt gåvobevis
  • Digitalt tackkort
  • Bild för sociala medier
  • Allt material levereras på svenska och engelska

Fler sätt att ge

Köp Barnrättsplåstret

Barn som har ord att berätta med är tryggare barn. Våra Barnrättsplåster med tio korta, enkla budskap om barns rättigheter, ska underlätta för föräldrar, sjuksköterskor, förskolepedagoger och andra vuxna i barns närhet att prata med barn om deras rättigheter och integritet.

Köp ett armband

Bär Childhoodarmbandet

När du bär armbandet tar du ställning mot våld och sexuella övergrepp mot barn. Childhoods arbete utgår alltid ifrån barnkonventionen och varje pärla på armbandet har en egen färg som beskriver en artikel ur FN:s barnkonvention.

Stöd oss som företag

Stöd oss som företag

Det finns många sätt som du och ditt företag kan stödja Childhoods arbete. Oberoende av om man stödjer oss under flera år eller ger en mindre engångssumma – företagssamarbeten är en stor tillgång för oss.

Swish

Swisha en gåva till 90 900 36

Att swisha är det snabbaste sättet att stödja Childhood. Ett par knapptryck på mobilen och gåvan är framme! Swisha valfritt belopp till 90 900 36. I dagsläget kan vi tyvärr inte hantera textkommentarer i Swish.

Gör en insamling till Childhood på Facebook

Nu kan du starta en egen insamling via Facebook – ett enkelt och tryggt sätt att ge en gåva till Childhood.

Gåvokort

Köp ett gåvokort

P.g.a. covid-19, går det för närvarande endast att skriva ut gåvokortet själv.

Den finaste (gå-bort)presenten är ett gåvokort från Childhood.

Ge en minnesgåva

Ge en minnesgåva

P.g.a. covid-19 går det för närvarande endast att skriva ut kortet för minnesgåvan själv.

Att ge en minnesgåva när någon går bort är ett fint sätt att minnas den som stått dig nära, och samtidigt ge hopp till allas vår framtid – barnen.

Månadsgivare

Bli månadsgivare

Som månadsgivare hos Childhood stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn.

Direktgåva

Ge en direktgåva

Som månadsgivare hos Childhood stödjer du oss kontinuerligt i vårt arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn.

Ge en gåva via bankgiro

Bankgirogåva

Sätt in en gåva direkt till Childhoods bankgiro 909 – 0036.

Testamente

Skriv in Childhood i ditt testamente

Att testamentera är ett sätt att låta livet gå vidare. Ingen gåva är för stor eller för liten, varje bidrag gör det möjligt för oss att fortsätta arbetet med alla barns rätt till en barndom.