Barnrättsplåster, 3-pack

90 kr

Vi på Childhood vet: Barn som har ord att berätta med är tryggare barn. Därför finns nu Barnrättsplåstren som ger vuxna en möjlighet att prata barns rättigheter med barn på barns språk samtidigt som man plåstrar om.

Plåster i 10 olika färger med 10 artiklar ur FN:s Barnkonvention. Korta, enkla budskap om barns rättigheter skrivet på ett sätt som barn förstår. Till exempel har artikel 19.1 ”Barn ska skyddas mot alla former av fysiskt eller psykiskt våld” på plåstren gjorts om till ”Ingen får göra mig illa”. Läs mer i den medföljande foldern om artiklarna och hur man kan prata med barnen om rätt och fel när det kommer till kropp och integritet.

Plåstren levereras i en återförslutningsbar påse som innehåller 30 smuts- och vattenavvisande PE-plåster i två storlekar, 72 x 19 och 56 x 19 mm. De tillverkas av Clas Ohlson och allt överskott går till Childhood.

Vid beställning av över 10 stycken 3-pack eller vid önskemål om faktura, vänligen kontakta oss på webshop@childhood.org eller ring +46 8 55 11 75 00.

Du kanske också gillar …