Childhood-armband, pride

150 kr

Barn och unga som identifierar sig som hbtq (homosexuell, bisexuell, transperson, queer) löper större risk att utsättas för sexuella övergrepp. Den risken beror inte på deras sexuella läggning eller hur de beter sig. De är särskilt sårbara eftersom omgivningens stigma och diskriminering skapar en utsatthet. Och det går att förändra!

Childhood arbetar för hbtq-barn och unga hela året, i flera projekt runt om i världen. Vårt pride-armband finns till för att lyfta frågan och du kan vara med och göra skillnad.

Childhood-armbandet består av små plastpärlor i regnbågsfärger och två hjärtan uppträdda på en elastisk tråd. Armbandet säljs i 1-pack som kostar 100 kronor (inkl. moms). 20 kronor är produktionskostnad och 30 kronor moms. 50 kronor går alltså direkt till vårt arbete med att förebygga våld och sexuella övergrepp mot barn.

Om du vill beställa fler än 20 varor, kontakta webshop@childhood.org eller ring +46 8 55 11 75 00, så hjälper vi dig. Detsamma gäller vid önskemål om faktura (gäller företag).