filantroper

Samarbete med stiftelser och filantroper

Vi på Childhood tror på innovation och nya idéer för att lösa stora samhällsproblem. Globalt utsätts vartannat barn för någon form av våld. För att komma till rätta med det behöver vi systemförändring av stora mått. Attityder, beteenden och bemötande av barn behöver skifta. Vi ser hur förändring börjar genom nya lösningar och effektfulla insatser av människor mitt i verkligheten. Människor med djup kunskap och med örat mot marken. Människor som i samarbete med Childhood kan utveckla idéerna, etablera dem och med hjälp av våra starka nätverk och vår påverkanskraft sprida dem vidare. Det är här partners, engagerade individer, filantroper och stiftelser kan göra skillnad.

Innovativa projekt och effektfulla insatser

 Det kan t ex vara en mjukvara skapad för att kunna spåra övergreppsmaterial mot barn på nätet. En ny metod för att identifiera barn i familjer i riskzonen via BVC. Ett forskningsprojekt som arbetar förebyggande mot personer som har en sexuell dragning till barn och vill ha terapeutisk hjälp. Eller en eldsjäl som Lucinda som med Childhoods hjälp skapar en trygg plats för barn.

Stiftelser och filantroper som vill investera i nya lösningar

För att kunna göra detta behöver vi partners som förstår och vill investera och agera tillsammans med oss. Att få vara med i uppstarten eller ett expansivt skede kring något av våra innovativa projekt ger möjlighet att få följa och bidra till utveckling och långsiktig global hållbarhet.

Vi söker engagerade individer, filantroper och stiftelser som vill investera i nya idéer för att skydda barn mot sexuella övergrepp. Hör av dig till ellika.martensson@childhood.org så berättar hon mer!

Foto: Childhood